Over West Career

West Career is opgericht door Robbin Jansen. Hij biedt individuele begeleiding voor verschillende arbeid gerelateerde vraagstukken. Betrokkenheid en passie voor het welzijn van de mens is wat hem beweegt. Hij staat middenin de huidige arbeidsmarkt en biedt eigentijdse begeleiding en coaching voor uiteenlopende arbeid-gerelateerde vragen.

Gedurende de trajecten wordt rekening gehouden met de individuele situatie waarin de balans tussen werk en privé veel aandacht krijgt. Dit doet hij door op eigen veelzijdige en creatieve wijze maatwerk begeleiding te leveren.
Luisteren – inleven – structureren – motiveren – in beweging brengen’, dat zijn de stappen in ieder traject die met een cliënt worden doorlopen.

Op dit moment hebben veel mensen te maken met grote onzekerheid betreft hun toekomstige loopbaan. Door de steeds snellere ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en de vele wijzigingen op het gebied van de sociale regelgeving begrijpt juist West Career dat een betrouwbare partner die weet met welke dillema’s men te maken heeft, hard nodig is. West Career ziet vele mogelijkheden en kansen en die wil zij blijven delen.

Maatwerk

West Career biedt u maatwerk op het gebied van:

Loopbaanontwikkeling – Voor als ik meer uit mijn huidige loopbaan wil halen?
Outplacement – Voor als ik binnenkort mijn baan verlies?
Job-marketing – Voor als ik meer balans tussen mijn werk en mijn prive leven wil?
Sociale zekerheid – Voor als ik meer wil weten over de gevolgen van werkloosheid?

lees

Loopbaanontwikkeling, waarin u zich op uw eigen loopbaan beraadt.
Dit traject is er op gericht om een inschatting te maken van de ontwikkelkansen op het gebied van uw huidige werk en carrière. Daarnaast zal de balans tussen werk en privé veel aandacht krijgen. Het onderzoek zal zich voornamelijk richten op het behouden van de huidige baan. Het terugkeren van de werktevredenheid en/of het wederom geschikt worden voor de huidige functie.

Outplacement indien u te maken heeft met baanverlies.
Hierbij zal de focus liggen op de mogelijkheden buiten de eigen organisatie. Dit kan zijn door middel van een werk naar werktraject maar ook vanuit een situatie waarin u al op zoek bent naar werk. West Career vindt het belangrijk voor het wel slagen van uw loopbaan(zelf)onderzoektraject dat het doorwerken van rouwfasen voldoende aandacht krijgt. Door middel van gericht loopbaanonderzoek krijgt u onder andere inzicht in uw capaciteiten, persoonskenmerken en interesses zodat u in beweging komt in de richting van een perspectief.

Job-marketing: vandaag de dag is het noodzaak om de (eigen) arbeidsmarkt gestructureerd, actief en creatief te benaderen. Dit vereist onder andere zelfkennis, een proactieve benadering van de arbeidsmarkt en het kunnen netwerken. Job-marketing is de eindfase van een werk naar werk / loopbaantraject op weg naar succes naar ander werk en maakt solliciteren concreet. Voorwaarde is dat u weet welke baan bij u past. Met andere woorden u dient inzicht te hebben in de 3 loopbaanvragen “Wie ben ik? Wat kan ik? en Wat wil ik?”

Sociale zekerheid: Door de vele wijzigingen in ons huidig publieke stelsel voor inkomen en de snelheid waarmee dat gepaard gaat, wordt de werknemer veelal terughoudend en onzeker om doelbewuste carrière keuzes te maken. Dit kan er voor zorgen dat medewerker juist niet in beweging komt of in beweging blijft. Dit zijn volgens West Career voor alle belanghebbende gemiste kansen (zowel voor de werknemer als voor de werkgever. Door gerichte ondersteuning en informatie op basis van de meest recente ontwikkelingen en wetgeving dragen wij eraan bij dat de medewerker / u / de particulier zijn of haar de arbeidsmarkt realistisch, zelfverzekerd en met een duurzaam arbeidsperspectief tegemoet treedt. Inzicht geeft vooruitzicht.

boven

 

Call Now Button