Coaching

Voor als ik meer balans tussen mijn werk en mijn prive leven wil?

Dan is West Career graag jouw coach en spiegel. We analyseren de knelpunten, die jouw gedrag en houding beinvloeden. West Career stimuleert je om kwaliteiten te verbeteren en grenzen te stellen, zodat jij je zelfbewust en zelfverzekerd in iedere situatie en iedere relatie op de werkvloer redt.

lees➤

  • Ik heb vaak problemen met collega’s, hoe kan ik deze structureel oplossen?
  • Ik heb moeite om op het werk mijn grenzen aan te geven, wat kan ik daaraan doen?
  • Ik kom altijd tijd tekort, hoe kan ik efficiënter werken?
  • Hoe krijg ik werk en privé meer in evenwicht?
  • Hoe zorg ik ervoor, dat ik als 45-plusser mee blijf tellen?

West Career maakt met jou de balans op

Ben je ontevreden met je huidige werksituatie? Zijn werk en privéleven niet meer in balans of ervaar je een continue spanningsveld als het gaat om jouw persoonlijke effectiviteit? West Career helpt je om inzicht te krijgen in de oorzaken van stress en onvrede om vervolgens een nieuwe balans te creëren.

Werkwijze

Meestal bestaat een coachtraject uit zes tot acht gesprekken van anderhalf uur. De werkelijke duur is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en de coachvraag. Die wordt bepaald tijdens het kennismakingsgesprek met jou. Het coachtraject doorloopt de volgende stappen: 

Persoonlijke situatie in kaart brengen
Door tijdig te reflecteren, krijg je inzicht in de factoren, die jou uit balans (dreigen te) brengen. Daarom analyseren we samen je functioneren, je werkplek en het evenwicht tussen je werk en je privéleven.

Coachvraag vaststellen
Uit de inventarisatie komt een coachvraag, waarmee we aan de slag kunnen.

Nieuwe balans vinden
De coaching is erop gericht, om stressklachten te verminderen en een nieuwe balans te vinden. Hierdoor krijg je weer energie en plezier in je werk. Met tips en technieken en jouw nieuwe zelfinzicht en zelfvertrouwen, kun je jezelf verder ontwikkelen en groeien binnen je functie.

 

 

Call Now Button