CV-sessie

  • 21185730_mHoe stel ik een professioneel CV op?
  • Wat vermeld ik wel en niet in mijn CV?
  • Is mijn CV te lang?
  • Hoe zorg ik ervoor, dat mijn leeftijd niet tegen mij werkt?
  • Hoe zorg ik ervoor, dat ik er als ideale kandidaat uitspring?
  • Hoe kan ik aangeven dat ik mijn carrière een andere wending wil geven?

West Career geeft je een voorsprong

West Career kent de arbeidsmarkt van binnen en van buiten en weet hoe en waar recruiters, personeelsfunctionarissen en ondernemers naar zoeken in jouw CV. We weten ook welke vragen gesteld moeten worden om jouw unieke competenties en ervaringen boven water te krijgen. Door de aanwezige expertise en jouw zelfkennis te combineren, ontstaat een uniek en helder CV, dat voldoet aan de verwachtingen van jouw toekomstige werkgever of opdrachtgever.

Een professioneel visitekaartje
Jouw CV is meestal het eerste visitekaartje dat je afgeeft. Omdat je maar één kans krijgt voor het maken van een eerste indruk, moet jouw CV er in alle opzichten uitspringen. Sluit de informatie in jouw CV aan bij de functie waarnaar je solliciteert? Denk aan specifieke ervaring of kennis die de potentiële werkgever of opdrachtgever zoekt. Geeft jouw CV een goed beeld van jouw persoonlijkheid?

In een 1-op-1 sessie van drie uur (of twee sessies van anderhalf uur) helpt West Career je om een professioneel CV op te stellen. Jij vertelt en wij vertalen. Jouw CV wordt getoetst aan de eisen die potentiële werkgevers stellen en desgewenst kan je een fotoshoot laten maken. Na de sessie heb je een professioneel CV in handen, waarmee je jezelf ‘als merk’ kunt profileren.

Bij outplacement is de CV-sessie een vast onderdeel van het traject, dat met jou wordt doorlopen.

Job marketing
Het schrijven van een professioneel CV valt onder de verzamelnaam ‘ job marketing’. Dat betekent dat jouw CV naadloos moet aansluiten bij jouw ‘personal brand’, net als de andere marketinginstrumenten die je inzet om jezelf ‘te verkopen’ aan jouw toekomstige werkgever, leidinggevende of opdrachtgever.
Voor meer informatie over personal branding en job marketing. Lees verder

 boven

Call Now Button