Tarieven

West Career is duidelijk over maatwerk

Wij bieden onze expertise tegen heldere en aantrekkelijke tarieven aan. Op basis van een gratis intakegesprek maken wij een plan van aanpak en een offerte op maat.

Voor particulieren

Als particulier bent u van harte welkom voor ondersteuning op het gebied van:21384490_m

  • Loopbaanbegeleiding
  • Coaching
  • Outplacement/begeleidingstraject van werk naar werk
  • Ondersteuning op het gebied van sociale zekerheid
  • 1-op-1 CV-sessie
  • Loopbaancheck
  • EVC/EVP-traject
  • Traject voor startende ondernemer of ZZP-er

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Voor particulieren hanteer ik gereduceerde tarieven onder het motto maatschappelijk verantwoord ondernemen. Verder heeft u als particulier verschillende financiële voordelen waardoor de kosten tot een betaalbaar niveau worden gereduceerd. Voor meer informatie verwijzen ik u graag naar www.belastingdienst.nl  

Voor werkgevers

Naast de gebruikelijke diensten en producten zijn er drie basispakketten voor de begeleiding van werk naar werk/outplacement.
De pakketkeuze is onder meer afhankelijk van de doelstellingen en gewenste resultaten.

Pakket 1; voor de duur van 3 maanden
Dit begeleidingstraject is geschikt voor de medewerker die (grotendeels) klaar is voor zijn of haar rentree op de arbeidsmarkt. De medewerker heeft onder andere behoefte aan ondersteuning op het gebied van solliciteren en de inzet daarbij van sociale media en personal branding. De aandacht bij dit pakket gaat voornamelijk uit naar job marketing en job search met als doel het vinden van een nieuwe baan, het starten van een eigen onderneming of te beginnen als ZZP-er.

Pakket 2; voor de duur van 6 maanden
In dit begeleidingstraject worden de diensten uit pakket 1 uitgebreid met (verkort) loopbaanonderzoek, omdat de medewerker nog niet ‘arbeidsmarkt-klaar’ is. De werknemer heeft al enig loopbaanonderzoek gedaan, maar de loopbaanvragen ‘Wie ben ik? Wat kan ik? en Wat wil ik?’ zijn nog onvoldoende beantwoord. 

Pakket 3; voor de duur van 9 maanden
Met dit uitgebreide begeleidingspakket ondersteunen we de medewerker, die intensieve begeleiding nodig heeft. Hij of zij heeft nog geen of nauwelijks loopbaanonderzoek verricht, heeft een lang arbeidsverleden bij dezelfde werkgever en/of werkervaring die niet in overstemming is met het opleidingsniveau. Er wordt tevens aandacht besteed aan de verwerking van het ontslag. Wij hebben ruime ervaring in het begeleiden van medewerkers bij een dergelijk afscheid.

Kosten outplacement
Een outplacementtraject is altijd maatwerk. Jouw budget, de duur en intensiteit van het traject, de sector waarin je werkzaam bent en jouw afstand tot de arbeidsmarkt zijn bepalend voor de kosten van het outplacementtraject. Wij maken graag een offerte op maat voor je.

Hieronder tref je alvast een indicatie van de kosten:
Traject van 3 maanden:   € 1500,- (excl. btw)
Traject van 6 maanden:   € 3000,- (excl. btw)
Traject van 9 maanden:   € 4000,- (excl. btw)
Traject van 12 maanden:  € 5000,- (excl. btw) 

Wilt u weten wat ik u nog meer te bieden heb? Neem dan contact met West Career op.

  boven

Call Now Button